La secta. Camilla Läckberg i Henrik Fexeus

La secta. Camilla Läckberg i Henrik Fexeus

La novetat d’aquest mes de març a la sala d’adults de la biblioteca Joan Oliva i Milà és La secta de Camilla Läckberg i Henrik Fexeus.

Una novetat de gènere negre i policíac que no deixarà indiferent ningú.

És gentilesa de Llibreria Llorens.

La col·laboració entre Camilla Läckberg i Henrik Fexeus s’inicià amb El mentalista, publicat per Planeta l’any 2022. Els dos personatges principals Mina i en Vicent es troben de nou amb un nou cas a resoldre.

En què consisteix aquesta col·laboració entre els dos autors? En primer lloc, Läckberg idea les històries i els personatges que tant atrapen els lectores i, en segon lloc, Fexeus incorpora els seus coneixements en el mentalisme i l’il·lusionisme.

Coberta La secta
Coberta La secta

On ocorre l’acció?

Estocolm és l’escenari d’una investigació que apropa els successos al món de les sectes, la qual cosa planteja veritables mals de cap als dos protagoniestes. La resolució dels fets serà difícil i també complicada.

I què passa a La secta?

L’agent Mina Dabiri i el seus companys han d’esbrinar la desaparició d’un nen en un parc infantil a Estocolm. Aquest succés, però, té moltes semblances amb un altre cas que no va acabar gaire bé. Sembla que una ment pervesa hagi ideat un joc i que hi estiguin jugant.

Mina recorre, després de dos anys, al mentalista Vincent Walder per tal d’arribar al final de la investigació, però aquesta vegada l’afectarà de manera personal. El passat dels dos personatges retorna i han de lluitar contra ells, sinó tot s’ensorrarà.

De les novel·les de Camilla Läckberg, us n’hem parlat en alguns articles del nostre blog i que teniu a continuació:

Henrik Fexeus i Camilla Läckberg. Foto: Editorial Planeta
Henrik Fexeus i Camilla Läckberg. Foto: Editorial Planeta

Per acabar, desitgem que aquesta nova novel·la col·laborativa entre Läckberg i Fexeus us agradi tant com El mentalista.

Podeu trobar al Catàleg Aladí i a l’eBiblio la producció d’aquest autora.

Goldfinch