El mentalista. Camilla Läckberg i Henrik Fexeus

El mentalista. Camilla Läckberg i Henrik Fexeus

La novetat mensual d’aquest abril a la biblioteca és la darrera novel·la de Camilla Läckberg, El mentalista, que l’ha escrit amb Henrik Fexeus.

És una gentilesa de la llibreria Llorens.

Coberta
Coberta

Malgrat estar alterat, pronunciava totes i cadascuna de les paraules meticulosament. Com si fos important ser correcte. La tria lèxica indicava també que s’ho mirava tot des de la llunyania, que se situava per damunt de tot allò. Possible trastorn de la personalitat de caràcter narcicista. Un munt de gent havia trucat fingint ser els autors dels crims, però en Vincent no havia tingut cap dificultat per adonar-se’n. Aquella vegada era diferent. Dins del cervell d’en Vincent es van encendre tots els llums d’alarma. No es va preocupar per intentar explicar els senyals que els havien activat. N’estava convençut i prou. La persona amb qui estava parlant era l’autèntic assassí. El que estaven buscant era ara tan a prop que li podia sentir la respiració. Però no sabia si es tractava d’en Rask.

Fragment, pàg. 366

L’acció se situa als afores d’Estocolm. En un parc d’atraccions apareix una jove assassinada d’una manera macabra. El seu cos està atravessat per múltiples espases dins d’una caixa.

L’agent de policia Mina Dabiri, persona reservada i metòdica, forma part de l’equip especial d’investigació que es fa càrrec del cas. Quan la Mina esgota totes les possibles pistes, recorre a un conegut mentalista, en Vincent Walder, per tal que els ajudi a detectar els indicis que podrien connectar l’assassí amb el mon de l’il·lusionisme.

Però apareix un nou cos…

La Mina i en Vincent entenen que s’enfronten a un assassí en sèrie i inicien una trepidant carrera a contra rellotge per a desxifrar els codis numèrics i les trampes visuals d’una ment brillant i perversa.

És un viatge a la part més fosca de l’ànima humana, però a la vegada apassionant i que no us deixarà indiferents.

Altres articles del nostre blog sobre algunes de les novel·les escrites per Camilla Läckberg

L’autora

Qui no coneix ja, Camilla Läckberg? Aquesta escriptora sueca es va donar a conèixer dins del gènere negre amb La princesa de gel, publicada en català l’any 2010, però en suec l’any 2002.

Trobareu les seves novel·les al Catàleg Aladí i a l’eBiblio.

Camilla i Henrik ens parlen sobre El mentalista

Goldfinch