El domador de leones, Camilla Läckberg

domador_leones_camilla_lackbergCamilla Läckberg ens té ja acostumats a un frenètic ritme de publicació de pràcticament un llibre per any. Enguany publica la novel·la número nou de la sèrie Los crímenes de Fjällbacka: El domador de leones.

El domador de leones manté l’esquema habitual de la col·lecció: els encarregats de portar a terme la investigació són l’escriptora Erica Falck i el detectiu Patrick Hedström, la trama s’inicia habitualment amb un assassinat i, al llarg de la història, afloren les misèries dels personatges protagonistes. I, sense oblidar, que l’escenari de tot plegat és sempre Fjällbacka (petit poble de pescadors dels segle XVII i localitat natal de Camilla Läckberg).

En aquest cas Erica i Patrick hauran de fer front a dues investigacions. Per una banda, Patrick Hedström haurà de treure l’entrellat al cas d’una noia que va aparèixer mig nua al bosc i que quan arriba a la carretera és atropellada per un cotxe que no pot esquivar-la. De la noia, un cop identificada, sabem que va desaparèixer feia quatre mesos i que el cos presenta greus ferides. Tot apunta que no és l’única víctima del mateix agressor.

genere-negrePer la seva banda, Erica Falck s’encarregarà d’investigar una antiga tragèdia familiar, el desenllaç de la qual va ser la mort d’un home. Si bé la dona va ser condemnada per assassinat, Erica vol saber què va passar realment. Suspita que va ser un fet terrible.

Erica i Patrick es troben davant de dos casos de conseqüències terrorífiques i es preguntaran fins a quin punt de perversitat pot arribar l’ésser humà.

portada-domador-de-leones_rodonaPrimeres pàgines.

Camilla Läckberg és una de les autores de novel·la negra més llegides arreu del món i és, actualment, la que més llibres ven a tot Europa. Des que l’any 2003 va publicar La princesa de hielo, cada vegada té més seguidors. Prova d’això és que la col·lecció de novel·les Los crímenes de Fjällbacka ha arribat fins a la petita pantalla. La televisió sueca va produir una minisèrie inspirada en els personatges d’Erica i Patrick i en l’escenari dels llibres:

A més a més, darrerament també s’ha publicat un còmic basat en la primera novel·la de la sèrie, que ha estat obra de Léoni Bischoff i Olivier Bocquet.

Camilla-Lackberg-rodonaCamilla Läckberg a les biblioteques de VNG.

Aquesta setmana El domador de leones és novetat a la Joan Oliva. Reserveu-la!

Biblioteca Joan Oliva i Milà.

Funny Girl