Los vigilantes del faro. Camilla Läckberg

Los vigilantes del faro. Camilla Läckberg

Camilla Läckberg, que va aconseguir l’èxit amb La princesa de gel, torna amb la seva novel·la més espectral on ens submergeix en una història d’antigues llegendes i tragèdies familiars entre la dècada de 1870 i l’època actual.

La localitat natal de l’autora i escenari de totes les seves novel·les, Fjällbacka, és un petit poble de pescadors del segle XVII. Està situat a la costa oest de Suècia, concretament 140 km al nord de Göteborg, i pertany a la província de Bohuslän, propera a la frontera amb Noruega. Un paratge tranquil i idíl·lic en el qual Camilla Läckberg irromp amb els seus crims…

Ara, a Los vigilantes del faro, la seva darrera novel·la ens descobreix la llegendària illa de Gråskär, on transcorre part de la història.

Un misteri sense resoldre ronda la solitària illa de Gråskär des de fa generacions, i el vell far amaga la clau.

L’inspector de policia Patrik Hedström acaba de tornar a la feina després d’una baixa de llarga durada. Ha tractat de descansar i de tenir cura de la seva dona Erica i els seus bessons Anton i .

Tot just té temps de donar un pas dins de l’oficina abans de ser llançat a una nova investigació. Un home ha estat trobat mort al seu apartament en rebre un tret a la part posterior del cap. La víctima és Matte Sverin, director financer del consell local, una persona amable i molt estimada. Ningú té res dolent a dir sobre ell.

Juntament amb els seus companys, Patrik comença a repassar la vida de Mats, que té més secrets del que ningú podria haver sospitat.

Per què tenia tanta pressa per sortir de Göteborg per tornar a la seva ciutat natal, Fjällbacka?
És pura coincidència que la seva núvia de la infantesa, Annie, també hagi tornat i que sigui l’última persona que el veu amb vida?

Annie i Matte no havien estat en contacte des de fa anys, però ara ella i el seu fill viuen a l’illa de Gråskär, un lloc on la seva família ha viscut durant generacions. Malgrat els rumors que circulen pel poble sobre la llegenda de la illa dels esperits, en què els morts vaguen lliurement, a Annie no semblen importar les veus estranyes que sent a la nit.

Aquests successos li depararan a Patrik ia la seva eficaç col·laboradora Paula molts maldecaps. Per la seva banda, Erica, que realitza la seva pròpia investigació en paral·lel, aconseguirà lligar alguns caps per lligar que seran de gran ajuda per a la resolució del cas.

¿Seran veritat les llegendes que parlen d’esperits al far? ¿Què haurà passat realment?

Si voleu llegir el primer capítol de Los vigilantes del farocliqueu AQUÍ

Llibres

  • Crim en directe
  • Emprentes que mai s’esborren
  • Les filles del fred
  • Los gritos del pasado
  • La princesa de gel
  • La sombra de la sirena
  • Los vigilantes del faro
  • Biblioteca Joan Oliva i Milà.

    sofeita