Scott Pilgrim contra el mundo

Scott Pilgrim contra el mundoAquesta setmana podeu trobar entre les novetats de la secció de cinema, aquesta pel·lícula.

Scott Pilgrim contra el mundo està basada en una sèrie de novel·les gràfiques del canadenc Brian Lee O’Malley (1979). El còmic va ser un dels més venuts a EEUU l’any 2010. L’estil gràfic és molt semblant als còmics manga (personatges amb els caps molt més grossos que el cos i els ulls molt grans).

La pel·lícula ha estat dirigida per en Edgar Wright i protagonitzada per Michael Cera, actor conegut pels seus paper a pel·lícules com Juno o Supersortits.

Bryan Lee O’MalleyEl protagonista de la història és Scott Pilgrim, un noi d’uns vint anys que viu a Toronto a casa del seu amic gai i toca el baix en un grup de rock, els Sex Bob – Omb. Surt amb una de les seves fans, la Knives Chau, una noia de 17 anys que encara va a l’Institut, cosa que fa que els seus amics es burlin constantment d’ell.

Malgrat això, l’Scott comença a tenir uns somnis estranys on apareix una misteriosa noia amb patins que treballa com a repartidora d’Amazon. La noia en qüestió es diu Ramona Flowers i es converteix en la noia dels somnis de l’Scott, que s’enamora bojament d’ella.

Però per poder conquerir el cor de Ramona, Scott haurà de derrotar als seus set “ex-nuvis malvats”. Malauradament, tots tenen grans super-poders.

Scott Pilgrim

Tota la sèrie està plena de referències a la cultura pop dels nostres dies, especialment sobre el món del còmic manga i els videojocs, sobretot a clàssics dels anys ’80 i ’90 com Street Fighter o Super Mario Bros.

Les cançons del grup que surten a la pel·lícula han estat composades per un dels músics alternatius més popular als Estats Units, Beck.

A la Biblioteca podreu trobar la sèrie complerta de còmics.

Us deixem amb el tràiler de la pel·lícula.

Súper 8