Primavera Sound 2012

Primavera Sound

Aquest festival s’ha consolidat com un referent internacional de la música, els sons i els gèneres més enllà de la frontera comercial, allunyant-se de la resta de macro esdeveniments musicals. Compromès amb la línia artística establerta, el cartell comptarà am propostes dels més diversos estils, i es podrà gaudir d’un gran nombre d’artistes de contrastada trajectòria. Entre els principals escenaris del Parc del Fòrum ens trobarem amb grups tan emblemàtics com poden ser The Cure. A més també actuaran Rufus Wainwright, Jeff Mangum, Wilco, Aeroplane, Franz Ferdinand, The xx, Anímic, Yo La Tengo, BeachHouse, Refree, Justic, Spiritualized, The Rapture o Wavves.

El festival va més enllà oferint activitats complementàries com Minimúsica, on s’escoltaran bandes que adapten el seu repertori a un públic familiar amb diferents fires discogràfiques i una mostra itinerant de pòsters de concert realitzats per diferents artistes plàstics dins del DayPro que tindrà lloc entre dimecres, 30 de maig i divendres, 1 de juny. Com a novetat més significativa d’aquesta edició trobem un nou escenari a la Ciutat de l’Arc de Triomf amb dos concerts gratuïts de la mà de Yann Tierssen, Jeremy Jay i The Wedding Present.

El Primavera Sound omplirà entre el proper divendres, 20 de maig i fins el diumenge, 2 de juny, la ciutat de Barcelona de la millor música urbana i independent del moment en la dotzena edició d’aquest festival que segur no deixarà els seus assistents indiferents.

  • Primavera Sound
  • PrimaveraPro
  • Biblioteca Joan Oliva i Milà.

    Morello