Temps de miracles d’Anne-Laure Bondoux

Temps de miraclesEn Kumail, un nen de set anys, fuig de les guerres del Caucas amb la Glòria, una jove de passat misteriós, que se n’ha fet càrrec després de la mort de la seva mare. El seu objectiu és França, la seva pàtria d’origen. Per arribar a la seva destinació hauran de patir penalitats i perills que afectaran la seva relació.

Una història commovedora, en què el jove protagonista cerca aclarir la seva autèntica identitat, enmig d’un món ple de personatges desconeguts i sovint predisposats a la violència com a recurs de subsistència.

Anne-Laure Bondoux (1971) Anne-Laure Bondouxés una escriptora francesa, sobretot de llibres adreçats al públic juvenil.

Es va llicenciar en literatura moderna i està especialment interessada en l’escriptura. Ha organitzat diversos tallers d’escriptura per a nens amb dificultats per la qual cosa va rebre el premi Fundació de França.

Durant molts anys va treballar com a periodista a les revistes J’aime lire i Maximum però des de l’any 2000 es dedica exclusivament a la literatura.

Les seves novel·les han estat traduïdes a més d’una vintena de llengües i han estat guardonades amb diversos premis tan a França com a l’estranger.

El Club de lectura per a nois i noies de la Biblioteca Armand Cardona es reunirà per comentar aquest llibre el dissabte 17 de desembre a les 17 h. Us esperem!!!

Súper 8