6è Concurs infantil de punts de llibre Sant Jordi 2015

Concurs punts de llibre

Des del 1967, el 2 d’abril, coincidint amb la data del naixement de l’escriptor danès Hans Christian Andersen, es celebra el Dia Internacional del Llibre Infantil per tal de promocionar els bons llibres infantils i juvenils i la lectura entre els més joves.

Per commemorar aquesta diada la Biblioteca Armand Cardona Torrandell convoca, per sisena vegada, el concurs infantil de punts de llibre Sant Jordi 2015.

Els nens i nenes de 1r fina a 8è que vulguin participar han de dissenyar un punt de llibre tractant com a tema el llibre de la llegenda de Sant Jordi i portar-lo a la biblioteca entre l’1 i el 30 d’abril.

Les bases del concurs les podeu consultar a la sala infantil de la biblioteca.

Al voltant d’aquesta data les biblioteques de la ciutat han programat diverses activitats:

punt de llibre 2014• Fins el 2 d’abril a la biblioteca Joan Oliva i Milà es va fer el taller Bibliopoetes: Poesia feta per infants. Els infants fins a 14 anys varen d’escriure un poema, el van portar a la biblioteca, i es van exposar en un dossier a la sala infantil per gaudir-los tots els lectors.

• Dissabte 21 de març a la biblioteca Armand Cardona Torrandell es va celebrar l’Hora infantil: Un tastet en un potet. El dia de la poesia per als més petits, infants a partir de 3 anys. A càrrec del col·lectiu poètic La lluna en un cove. La poesia va esdevenir un joc on tothom va poder participar, amb motiu del Dia Internacional de la Poesia.

• Dissabte 28 de març la biblioteca Armand Cardona va organitzar un taller familiar: Currutacos!, a càrrec d’Eva Bolaño. El currutaco és una pasta seca, que pot adoptar diverses formes elaborada per lluir a les palmes de Rams, típica de Vilanova i la Geltrú.

• Tot seguit, el mateix dissabte 28, va començar l’hora del conte en llenguatge de signes: Un saxo al bosc, a càrrec de la seva autora, Eva Sans, que ha fet el text i les il·lustracions.

• També a l’abril, dissabte 18 a les 12 h, la Biblioteca Joan Oliva acollirà l’hora del conte: Qui diu la veritat? La princesa, el cavaller o el drac?, amb text de Montserrat Balada i il·lustracions d’Eva Sans, a càrrec de les seves autores. Descobreix les dues versions de la llegenda de Sant Jordi. Qui diu la veritat?  Quina és la bona? La que expliquen a la terra dels humans o la de la terra dels dracs? Vine a descobrir-ho i a aprendre la cançó de les dues llegendes de Sant Jordi. En col·laboració amb El Cep i la Nansa edicions.

En aquest enllaç trobareu tots els Punts de Llibre que hem editat a la Biblioteca Armand Cardona Torrandell des de la seva inauguració l’any 2003.

 

 

Spro_3