Dàmaris Gelabert a l’Auditori Eduard Toldrà

poster-GIRA-ESTIU

Aquest diumenge 26 de juliol a les 6 de la tarda, a l’Auditori Eduard Toldrà de la ciutat la cantant Dàmaris Gelabert portarà el seu espectacle Gira d’estiu, en un dels 11 únics concerts programats. Amb més de deu persones a l’escenari, comptant músics, cantants i actors, podreu conèixer la Lola (Qui sóc jo?) i la Caterina (Bon dia!). A mes a més la Dàmaris cantarà algunes de les seves cançons més populars: Bon dia! Els dies de la setmana, Qui sóc jo?, Les vocals, i moltes més… la venda d’entrades la podreu fer clicant aquest enllaç.

Dàmaris Gelabert és pedagoga, musicoterapèuta, autora i cantant de cançons infantils. És llicenciada en Filosofia i Ciències de l’Educació per la Universitat de Barcelona, especialista en Musicoteràpia i graduada amb honors pel Berklee College of Music de Boston (E.E.U.U.). Educadora de massatge infantil, creadora del mètode Totsona d’Estimulació Musical a l’etapa 0-6 i pionera a Espanya de les Cançons Personalitzades.
Després de tornar dels E.E.U.U, les ganes de posar a l’abast de mestres, pares i nens unes cançons i una manera de fer que estava convençuda que funcionaria, van animar a Dàmaris, junt amb el músic Àlex Martínez, a crear el segell discogràfic: Totsona Records. Des del seu primer disc Totsona!, un referent per l’educació musical al nostre país, Dàmaris Gelabert ha escrit més de 150 cançons, la major part d’elles, editades en els seus 13 discos.
endirecteCançons que es canten a diari dins de l’àmbit escolar i familiar pel seu contingut pedagògic útil en la formació d’hàbits i rutines, d’ensenyaments bàsics i de valors educatius. Amb una manera pròpia d’entendre l’estimulació musical i amb una base musicoterapèutica ha creat el Mètode Totsona que es fonamenta en la cançó i en la necessitat d’entendre la música com el primer llenguatge de l’infant. És formadora i assessora d’aquest programa en diferents Escoles d’Educació Infantil de Catalunya.
És professora en el Màster interuniversitari de Musicoteràpia a la Universitat Pompeu Fabra i a l’ Escola Universitària Gimbernat. Col•labora com a docent en el postgrau de Creació Musical de la Universitat de Barcelona. Imparteix xerrades, cursos i seminaris a diferents universitats, escoles i centres de formació.  Combina la docencia amb concerts, audicions i espectacles per a nens, famílies i escoles.

mes content
Al programa de Canal Blau Ràdio Més content que un gínjol, programa de les biblioteques públiques de Vilanova i la Geltrú dedicat a la Literatura Infantil i Juvenil, s’han realitzat sortejos d’entrades pels concerts de la gira.
A les biblioteques públiques de la ciutat podreu trobar moltes de les obres de la Dàmaris Gelabert.

Spro_3