Per què no m’ho deies? de David Nel·lo

Per què no m’ho deies?En Daniel O’Toole viu a Melbourne, i la Maria Sureda, a Barcelona. La Maria escriu una carta que vol que arribi amb urgència a l’altra punta del món. En Daniel rep una carta en una llengua que desconeix i que fins ara ignorava que existia. Dues persones aparentment sense lligams que descobreixen el que els uneix i també aprenen moltes coses sobre la complexitat de les relacions humanes. 

David Nel·lo (Barcelona, 1959) és escriptor i va rebre una formació de músic clàssic. Actualment també tradueix de l’italià i de l’anglès. Té prop de trenta títols  publicats per al públic infantil, juvenil i adult.

David Nel·loDes que el seu primer llibre, L’Albert i els menjabrossa, va guanyar el Premi Vaixell de Vapor 1994 de literatura infantil, la seva trajectòria es va engruixint amb guardons, entre els quals hi ha el Premi Andròmina en la darrera edició dels Premis Octubre de València, amb La geografia de les veus, o el recent XLIII Premi Marian Vayreda de prosa narrativa, el guardó més important dels Premis Literaris Ciutat d’Olot, amb El meu cor cap a tu per sempre, que serà publicat per l’Editorial Empúries. 

Podrem gaudir de la presència de l’escriptor David Nel·lo a la Biblioteca Armand Cardona el proper 30 de maig a les 17h amb motiu de la següent trobada del Club de Lectura per a Nois i Noies. Esteu convidats a participar-hi!

Spro_3