La Biblioteca Cardona celebra Sant Jordi

Sant Jordi 2009Dijous dia 23 d’abril, festivitat de Sant Jordi, i dia per excel·lència dels llibres, les biblioteques municipals seran presents a la Rambla, en una parada situada davant del Teatre Principal. 

De fet, però, la biblioteca Armand Cardona ja va encetar les activitats dedicades a Sant Jordi el passat divendres dia 17 d’abril amb la presentació del conte L’estel d’Orient, de l’autor Xavier Ortiz i la il·lustradora Rose Amela, ambdós vilanovins i dissabte dia 18, oferint la sessió poètica i familiar per gaudir dels poemes dolços i enginyosos de Joana Raspall amb Com gotes d’aigua a càrrec de Cos de lletra.

Els actes segueixen avui dimecres, a les 18 h., amb l’Hora del Conte en llenguatge de signes a càrrec de Víctor Capdet i de Susana Peix, que ens explicaran El fabricant de fum d’Enric Larreula i il·lustracions d’Eva Sans. Aquesta activitat servirà per presentar el conte número 6 de la col·lecció Ginjoler, del Cep i la Nansa Edicions.

I demà, diada del llibre i la rosa, des de la parada de les biblioteques municipals, us oferim la possibilitat conèixer la guia de novetats literàries per tal d’estar al dia de totes aquelles novel·les i llibres que les editorials ens ofereixen en aquest dia, fer préstec i emportar-vos el punt de llibre que oferim als nostres usuaris per tal de celebrar Sant Jordi.

Els actes seguiran divendres dia 24 quan Roberto i Pedro López presentaran el llibre 13+6 manos y pensamientos, del tatuador Luís Navarro. 

I dissabte dia 25 d’abril, a les 12h, la Biblioteca acollirà la presentació del conte Fem un conte per Sant Jordi i del CD multimedia realitzat i presentat pels alumnes de 1r del cicle de Grau Superior de Gràfica Publicitària de l’Escola Municipal d’Art i Disseny Eva Bolaño serà l’encarregada d’explicar alguns contes escrits pels alumnes que han participat en aquesta activitat col·laborativa i que formen part d’aquest recull. 

El mateix dissabte 25 d’abril, a les 17.30h, l’autora Serene Ocean oferirà el seu conte-taller El Món Màgic de la Natura, en commemoració del Dia Internacional de la Terra (22 d’abril). 

Des de la biblioteca Armand Cardona us animem a participar de la festa de Sant Jordi, ja sigui acostant-vos a la Rambla Principal o participant de les activitats proposades per celebrar aquest dia.

Spro_3