Justin Time: viatger del temps de Peter Schwindt

Justin Time

Any 2385. Set anys després que els seus pares desapareguessin mentre provaven la màquina del temps, Justin Time rep un missatge del seu tiet, en Chester, de qui no havia sabut res en tot aquest temps: vol que passi les vacances amb ell. En Justin arriba a Londres just quan en Chester anuncia a la premsa que han dissenyat una nova màquina del temps. Però el seu tiet s’estranya de la presència del noi perquè no li havia enviat cap missatge. Enmig de la confusió i el desconcert, en Justin tindrà l’oportunitat de viatjar a mitjan segle XIX i començar una aventura molt especial: buscar els seus pares. Però més d’un perill amenaçarà el jove viatger del temps. 

Peter SchwindtPeter Schwindt, nascut a Bonn el 1964, és llicenciat en filologia alemanya, literatura comparada i lingüística. Ha col·laborat en publicacions periòdiques. Justin Time: viatger del temps és el seu primer llibre i l’èxit l’ha fet que continués amb quatre seqüeles més que porten per títol: Traïció a Florència, Missió final a Londres, El projecte Montauk i El portal, tots ells editats per La Galera. 

El Club de Lectura per a Nois i Noies de la Biblioteca Armand Cardona comentarem aquest llibre el 25 d’abril a les 17 h. Esteu convidats a participar-hi!

Spro_3