Cicle d’exposicions – Amb V de Vilanova – Gent amb història

BarcaSota el títol Amb V de Vilanova la Biblioteca enceta un cicle d’exposicions bibliogràfiques amb l’objectiu d’apropar la col·lecció local del seu fons a tots els ciutadans i ciutadanes.  Una part de la col·lecció local de la Biblioteca està formada pels documents que pertanyen al fons Armand Cardona Torrandell i, l’altra, no menys important, per obres sobre Vilanova o signades per autors vilanovins o vinculats amb aquesta ciutat. L’exposició Amb V de Vilanova se centrarà en aquesta segona part i començarà el cicle el proper 2 de març amb una exposició que vol difondre i fer un petit homenatge a la vida d’una gent que amb el seu treball, vàlua i esforç ha contribuït a fer gran la ciutat, uns testimonis del passat, una Gent amb història.

Súper 8