Les biblioteques de Vilanova a les 4es Jornades de biblioteques escolars

4es Jornades de Biblioteques EscolarsEl 25 i 26 de febrer se celebren aquestes Jornades que pretenen ser el punt de trobada dels professionals que treballen a biblioteques d’escoles, instituts i públiques i ser un espai per compartir experiències, propostes i projectes dins d’aquest àmbit. 

Les biblioteques de Vilanova hi són presents amb un pòster que recull de forma gràfica les accions del Pla d’Animació a la Lectura. Susana Peix i Aida Moral, de la Biblioteca Armand Cardona, han estat les encarregades de presentar aquest pòster, que ha tingut una gran acollida per part dels assistents a les Jornades.

El Pla d’Animació a la Lectura és un programa conjunt de la Regidoria d’Educació i de la Regidoria de Cultura que, a través de diferents propostes d’animació lectora a les biblioteques dels centres escolars i de sessions de formació a les biblioteques municipals, pretén formar als alumnes en l’ús dels serveis i de la col·lecció de les biblioteques.

Per a més informació podeu consultar els següents enllaços:

4es Jornades de biblioteques escolars

Bloc de les 4es Jornades de biblioteques escolars

Pla d’Animació a la Lectura de Vilanova i la Geltrú

Spro_3