El Consol d’Anna Gavalda

El ConsolAnna Gavalda és actualment l’autora francesa més llegida i els seus llibres es troben entre els més llegits a les biblioteques: M’agradaria que algú m’esperés en algun lloc,  L’estimava, Junts i prou i, el que aquest mes serà protagonista de la nostra lectura, El Consol. 

La història se centra en un moment de crisi vital de l’arquitecte Charles Balanda qui, als 46 anys, s’ha convertit en un professional d’èxit que passa les hores entre avions i aeroports. Quan un dia rep la notícia de la mort d’Anouk, una dona especial i inadaptada que va estimar d’una manera gairebé subterrània al llarg de la seva infantesa i joventut, els fonaments sobre què ha construït la seva vida comencen a trontollar. El neguit d’un passat sense assumir el durà a fer un brusc gir que podria canviar el seu destí.  Anna Gavalda

Aquesta novel·la, com d’altres de l’autora, és un himne a la vida i a les segones oportunitats; tot i això El consol no resulta una lectura tan amable als lectors, com podrien preveure els qui coneixen la resta de la seva obra. 

Podeu descarregar-vos la fitxa clicant en el següent enllaç: El consol

El Club de Lectura d’Adults de la Biblioteca Armand Cardona comentarem aquest llibre el 28 de març a les 17:30h. Esteu convidats a participar-hi!

Spro_3