Vilanova i Matanzas (Cuba). Dues ciutats agermanades i un projecte solidari

Vilanova i Matanzas (Cuba). Dues ciutats agermanades i un projecte solidari

Les biblioteques de Vilanova i la Geltrú engeguen l’acció solidària DVD’s x 1€

Enguany farà ja vint-i-tres anys que les dues ciutats van oficialitzar les seves arrels comunes, per mitjà de l’agermanament. Des de llavors, han estat molts els intercanvis i els projectes solidaris que els vilanovins  han portat a terme en diferents entitats o des del propi Ajuntament.

Ara també les biblioteques vilanovines ens volem afegir a cooperar i establir lligams amb les biblioteques matanceres, en un espai d’interacció i intercanvi. Perquè és un fet que aquests vincles enriqueixen les comunitats i les persones.

A la xarxa de Biblioteques Municipals de Vilanova i la Geltrú, molt sovint, els usuaris ens feu arribar llibres i altres materials que ja no voleu i que estan en molt bon estat de conservació. Així doncs, hem pensat que podríem fer-los arribar a la Biblioteca Gener y del Monte de Matanzas per ampliar el seu fons. D’aquesta manera, aquesta serà la nostra primera interrelació.

Així que hem decidit que els llibres creuin l’oceà i arribin a terres cubanes. Un gran vaixell carregat de cultura i il·lusió!!

Projecte “dvd’s x 1€“
Projecte “dvd’s x 1€

Disposem de molts dvd’s que també ens heu donat i que ja hi són a les nostres prestatgeries. Doncs mireu, tenim la solució: vendrem els dvd’s a un euro i amb aquests diners pagarem les despeses d’enviar els llibres a Matanzas.

Què us sembla? Us animeu a col·laborar?

L’acció “DVD’S x 1€” començarà el proper 15 de juny fins al 15 de setembre i us podeu adreçar a qualsevol de les biblioteques municipals: Joan Oliva i Milà i Armand Cardona Torrandell.

Si voleu més informació sobre l’agermanament de Vilanova i la Geltrú i la ciutat de Matanzas, a Cuba, no deixeu de llegir el nostre blog:

Funny Girl