Llegir té Premi. 6a edició

Llegir té Premi. 6a edició

Ja tenim a tocar la sisena edició del concurs Llegir té Premi!

De ben segur que ja coneixes aquesta proposta, iniciativa de la Direcció General de Creació, Acció Territorial i Biblioteques del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb la plataforma Legiland. El seu objectiu principal de promoció lectora va dirigit a infants i joves entre 8 i 16 anys. Només cal que tinguis carnet d’una biblioteca Pública de Catalunya, un correu electrònic i que et vinculis a una biblioteca durant el procés de registre.

La inscripció a Llegir té Premi és individual, tot i que un cop iniciat el concurs podràs formar equips d’entre 2 i 10 persones. I si ja vas participar en edicions anteriors, no pateixis! Hi podràs participar de nou.

Ja comença la nova edició del concurs

Llegir té Premi

6a edició del concurs Llegir té Premi
6a edició del concurs Llegir té Premi

Llegir té Premi t’ofereix 740 propostes lectores en català, castellà i anglès i també títols en lectura fàcil. Les lectures proposades les pots trobar a la mateixa plataforma, així com a eBiblio i també a les biblioteques de Vilanova i la Geltrú (Joan Oliva i Armand Cardona).

Un cop començat el concurs, hauràs de respondre una sèrie de preguntes sobre els llibres que hagis llegit. I la dinàmica és ben senzilla: com més encerts, més punts aconseguits i, per tant, millor posició en el rànquing per aconseguir premis. Si vols conèixer més detalladament els sistema de puntuació, només cal que facis clic aquí.

El concurs Llegir té Premi comença el proper dia 28 de juny i s’estrendrà fins al 29 d’agost. Aquest període es dividirà alhora en tres etapes:

  • del 28/6 al 18/07
  • del 19/07 al 08/08
  • del 09/08 al 29/08

Els nois i noies que hi participeu, ho fareu dividits en dues categories individuals: de 8 a 11 anys i de 12 a 16 anys. I, a més a més, hi haurà premis específics per equips.

Les bases al complet les pots consultar en el web de Llegir té Premi.

Al llarg del concurs, hi podreu trobar informació d’interès en el blog de les biblioteques de Vilanova i la Geltrú.

Funny Girl