Ella al Premi Menjallibres

Ella al Premi Menjallibres

Ella, de l’escriptora Núria Pradas, és la segona lectura que s’ha comentat entre els alumnes de 1r i 2n d’ESO participants al Premi Menjallibres.

Núria Pradas narra la història d'una dibuixant de Disney

En Joel Traver era considerat la jove promesa del periodisme d’investigació, però l’ambició desmesurada va acabar de cop amb les seves aspiracions.

Després, convertit en un maniàtic de la dieta, arrossega el seu fracàs per les tertúlies televisives.

Sembla que res hagi de canviar en el seu futur professional.

Però, aleshores, apareix ella i li diu que sap d’un cas que requereix un bon investigador: el candidat a l’alcaldia de Barcelona és un assassí.

I sense cap dubte, Ella és un misteri. Què farà en Joel Traver?

Ella ha estat publicada per l’Editorial Bambú.

Núria Pradas Andreu és barcelonina i llicenciada en Filologia catalana per la Universitat de Barcelona.

Els anys passats a les aules com a professora de secundària van ser el motor que la va dur a iniciar-se en la literatura infantil i juvenil.

Ha escrit, entre d’altres, Abril és nom de primavera, Els desastrosos encanteris de la bruixa Serafina, La filla de l’argenter, Koknom i Black soul.

El Premi Carlemany, que li va ser atorgat l’any 2012 per l’obra Sota el mateix cel, li va obrir les portes de la narrativa per a adults.

Sota el mateix cel - Núria Pradas Andreu | Grup62

La seva primera novel·la en aquesta nova etapa va ser La noia de la biblioteca (2014).

La van seguir Somnis a mida (2015), traduïda a més de vuit llengües i amb més de 20.000 exemplars venuts a Alemanya, i L’aroma del temps (2017).

menjallibres2 - Ella al Premi Menjallibres

El Premi Menjallibres té l’objectiu de promoure la lectura i els hàbits lectors entre els estudiants dels centres de secundària públics i concertats de Vilanova i la Geltrú.

Aayla Green