Premi Menjallibres Setena edició

Premi Menjallibres Setena edició

Per setè any consecutiu, posem en marxa el Premi Menjallibres, una acció de Foment de la Lectura per a joves des de 1r a 4t d’ESO.

L’objectiu del Premi Menjallibres és, per una banda, fomentar el gust per la lectura i, per una altra banda, millorar les competències lectores. L’organitza la Regidoria de Cultura, a través de la Xarxa de Biblioteques Municipals de Vilanova i la Geltrú, i el servei d’Educació de l’IMET.

7ª Edició del Premi Menjallibres

És important destacar que l’alumnat dels centres de secundària de Vilanova i la Geltrú hi participa de manera voluntària. La seva participació consisteix en primer lloc a llegir les obres seleccionades. En segon lloc, els alumnes participants tindran l’oportunitat de conèixer i parlar amb els autors. I, així mateix, seran els encarregats d’escollir l’obra guanyadora a través dels seus vots.

Les obres finalistes d’ambdues categories (1r-2n i 3r-4t d’ESO) per al curs 2023-2024 són les següents:

Finalistes de 1r i 2n d’ESO

  • Constel·lacions. Quim Torres. Catàleg Aladí
  • Un far a la fi del món. Gerard Guix. Catàleg Aladí i eBiblio
  • Noceà. Ricard Efa. Catàleg Aladí

Finalistes de 3r i 4t d’ESO

  • Fills d’Èodhum. L’amenaça verda. Roger Tarrès. Catàleg Aladí
  • Omni. Jaume Valor. Catàleg Aladí
  • La tercera màscara. Care Santos. Catàleg Aladí i eBiblio

Paral·lelament al desenvolupament del Premi Menjallibres es durà a terme un Concurs de Booktràilers en què poden prendre part tots els estudiants que hi participen.

Si hi esteu interessats, podeu consultar tota la informació sobre el Premi Menjallibres en aquest enllaç així com en el nostre blog. Així doncs, si sou alumnes de 1r a 4t d’ESO, des de les biblioteques municipals de Vilanova i la Geltrú us animem a participar-hi! De ben segur descobrireu llibres molt interessants i també podreu conversar amb els seus autors. I, a més a més, el vostre vot determinarà els guanyadors.

Bones lectures!

Logo Generalitat de Catalunya

Funny Girl