El millor de les nostres vides

Llibres

vidas_mejorLo mejor de nuestras vidas proposa un viatge apassionant d’una mare de professió pediatre que proposa un recorregut per l’intens i revelador món de les emocions dels fills, de les seves mares, dels seus pares, des del mateix moment en què neixen fins a la intensa i de vegades desconcertant etapa de l’adolescència.

Lucía Galán Bertrand pretén respondre dubtes, a més de transmetre confiança, sobre l’embaràs, el part, els primers dies del nadó, el seu desenvolupament, els sentiments dels fills i dels pares, i un munt de detalls per no perdre ni un minut de la vida d’ els petits, convidant fins i tot el lector a descobrir què vol que els seus fills recordin quan siguin grans de la seva infància i dels seus pares.

És fa un recorregut emocional per la vida dels fills i per la pròpia dels progenitors, s’aborda fonamentalment el tema d’emocions per les quals passen els nens, el pare, la mare, com evoluciona la parella i com s’afronten les dificultats que van sorgint a la criança. Hi ha moltes anècdotes divertides, per riure a riallades, històries tristes però que han suposat un punt d’inflexió en la vida professional i personal de l’autora. És una barreja de la seva professió i la seva maternitat, ple de sentiments a flor de pell. És un llibre per sentir.

Bloc

En aquest blog de Lucia Galán es tracten temes relacionats amb la maternitat i la paternitat, l’embaràs, els nadons i la infància; fent-ho des de l’experiència de la seva professió i des de la sensibilitat de la seva maternitat.

Lucia, mi Pediatra

Biblioteca Joan Oliva i Milà.

Morello