Louis i Dico

Trinfo en Hollywood y otras historias

En Triunfo en Hollywood y otras historias, dos amics: Louis i Dico (Pànico en Londres y Escándalo en New York) segueixen oferint-nos bon humor i estan disposats al que sigui per conquistar el món; tot i que ho puguin deixar tot de potes enlaire en el camí. Aquesta vegada passaran per Hollywood i deixaren la seva peculiar petjada.

L’humor francès de René Pétillon, guionista, (el creador, entre d’altres, del detectiu Jack Palmer) i Jean-Marc Rochette, dibuixant, ens apropen a una història repleta de personatges que ronden per diferents indrets que anirem descobrint al llarg de la lectura.

L’humor satíric que Petillon desenvolupa a través d’aquesta trilogia (Pánico en Londres, Escándalo en New York i Triunfo en Hollywood) es fa evident en el tracatament que realitza amb diferents temes que envolten la realitat política i social que es van trobant els nostres personatges. En la col·lecció de les tres històries apareixen temes tan diversos com les relacions entre França i Anglaterra, la visió del capitalisme d’Estats Units, les colles d’afroamericans de Nova York, els secrets de Hollywood, la visió de la vida a els alts estaments aristocràtics, o el fonamentalisme islàmic.

Altres històries a recomanar de René Pétillon són els còmics: L’arxiu cors, El cas de la Top Model i El cas del vel.

Triunfo en Hollywood y otras historias, així com altres títols de música i cinema, surten com a novetat a la biblioteca durant aquesta setmana. No t’ho perdis!

Biblioteca Joan Oliva i Milà.

Morello