Novetat infantil juliol. Mossegar la poma

Novetat infantil juliol. Mossegar la poma

La novetat infantil d’aquest mes de juliol a la biblioteca Joan Oliva és Mossegar la poma de Lucy Knisley d’editorial Barcanova.

Detall dels meravellosos dibuixos de la història
Detall dels meravellosos dibuixos de la història
Coberta Mossegar la poma
Coberta Mossegar la poma

La Jen és la protagonista d’aquesta història. Va a viure a una granja i s’està acostumant a conviure amb les seves germanastres, l’Andy i la Reese. A més a més comença el curs en un nou institut i fer amics és difícil per a ella, però té sort, l’Andy està al seu costat per ajudar-la, encara que ara està més pendent dels nois que de passar més temps amb ella.

Coberta Fora de lloc
Coberta Fora de lloc

Mossegar la poma segueix la que va protagonitzar la Jen a Fora de lloc. La Jen ha de deixar la ciutat i anar-se’n a viure al camp i a tractar amb germanastres, però ella no vol deixar la ciutat. No vol mudar-se a una granja amb la seva mare i la nova parella de la mare. No vol deixar les seves amistats ni el seu pare. Però el que realment no vol és tenir noves “germanes”: l’Andy i la Reese.

Podeu trobar els dos volums a la Biblio Digital.

L’autora

Lucy Knisley va passar la seva infantesa i la seva adolescència a Nova York, ciutat on va néixer. Es passava hores i hores llegint còmics malgrat que els seus pares no ho volien. Per a ella, els còmics l’han ajudat a combinar les seves dues grans passions: la paraula escrita i la imatge dibuixada. Mentre estudiava treballava per a la seva mare en una cuina de càtering fent d’encarregada del servei de taules i atenent els compradors en una parada al mercat local, experiències laborals que li van ser inspiració per a la seva novel·la gràfica RELISH: la meva vida a la cuina.

Esperem que Mossegar la poma, la novetat infantil d’aquest juliol, us ajudi a pair la caloreta!!

Goldfinch