Silverfish

Aquesta història de Eisner David Lapham, un dels autors que més embolta les seves històries de violència en l’actualitat, està disponible com a novetat aquesta setmana a la biblioteca.

David Lapham

Aquest autor es va fer conèixer amb l’excel·lent sèrie Balas perdidas i ara ens arriba una novel·la gràfica contundent, que fa honor al nom que Lapham s’ha creat. Mia Fleming descobreix que la seva recentment estrenada madrastra té un passat obscur quan s’adona que amaga una llibreta d’adreces, un bon feix de doblers i un guinavet tacat de sang.

Silverfish

Al llarg de les pàgines de Silverfish anirà descobrint què hi ha darrere aquesta dona. Quan la curiositat la faci telefonar Daniel, un dels noms que apareixen a l’agenda, destaparà la caixa dels trons, convertint la seva vida en un bé en perill d’extinció.

Eisner David Lapham ha guanyat diversos premis amb les seves conegudes obres Balas Perdidas, Mátame, Batman: City of Crime i ens porta a la biblioteca el seu darrer éxit: Silverfish.

“Una de las mejores novelas negras que he leído en los últimos años, y por descontado una de las mejores novelas gráficas. Este libro dejará satisfechos a los fans del cómic y a los del género de misterio”.
CRIMESPREE MAGAZINE

Biblioteca Joan Oliva i Milà.

Morello