Seguim presentant personatges

Benvinguts de nou al Taller d’escriptura creativa.
Com ja sabeu, em dic Mercè Rey i condueixo el taller el tercer dilluns de cada mes.

En aquest moment estem treballant els diàlegs entre els personatges, tema gens fàcil. I vosaltres, aquesta vegada, per a col•laborar, també ho teniu força més difícil del que us pot semblar d’entrada. Us ofereixo un petit joc: escolliu un dels texts penjats a l’anterior entrada i reescriviu-lo sense utilitzar una de les vocals. Sí, ho heu entès bé: una de les vocals -la que vosaltres escolliu- no pot aparèixer per a res. Evidentment, la narració resultant ha d’explicar, aproximadament, el mateix que la original. I si us hi veieu amb forces, aneu descartant una vocal rere l’altra: ara sense la “A”, ara sense la “E”, etc. Us garanteixo que donareu més voltes que amb el cub de Rubik!! I si no em creieu, proveu-ho, i ja m’ho explicareu.

Recordeu que no podeu allargar-vos massa (vosaltres mateix@s voldreu escurçar el text) i signar amb un pseudònim. Així doncs, us encoratjo a escriure una miqueta, a crear i a divertir-vos. La Biblioteca i jo mateixa esperem les vostres participacions!!!

MÉS INFORMACIÓ. Enllaços interessants relacionats (ara en castellà):

– Portal que ofereix llistats de concursos, agents i editorials i d’altres:
http://www.escritores.org

– El vostre web de capçalera si escriviu en castellà:
http://www.rae.es

– La Associació d’escriptors Novells AEN, que està intentant convertir-se en una plataforma de recolzament als escriptors en llengua castellana:
http://www.asociacionescritoresnoveles.es

– I per acabar avui, un web que no podeu deixar de visitar:
http://www.juegosdepalabras.com

Tornaré a posar un vídeo que NO TÉ A VEURE amb el treball actual del nostre taller, però que penso que pot ser una bona companyia, sense més intenció que entretenir. La meva elecció, aquesta vegada, està influenciada pel tema de les entrades que precedeixen a la meva. Tant de bo us agradi com a mi.

Altrament, i com sempre, esperem que feu d’aquest blog un bocinet del vostre món. Gràcies.

VÍDEO. Utilitzi protector solar.

Mercè Rey.
Taller d’escriptura creativa.

Morello