Selecció de novetats – Febrer

SelNovetats

Aquesta és la selecció de novetats, corresponent al mes de febrer i inclou, com sempre, documents dels diferents fons de la Biblioteca aquest mes d’adults i infantil.

portades

Entre les novetats per adults trobareu el llibre Història mundial de Catalunya, de Borja de Riquer. Llibre d’història rigorós i alhora divulgatiu, ordenat per dates clau, en el qual un centenar d’historiadors i experts en cada època i matèria ens ofereixen un retrat de com Catalunya s’explica amb el món i, també, del que Catalunya ha aportat a Europa i al món des de la Prehistòria fins als temps contemporanis.

Pel que fa a la literatura us recomanem la novel·la Istanbul, Istanbul, de Burhan Sönmez. Tancats dins d’una cel·la subterrània d’Istanbul quatre homes esperen els seus interrogadors. Per fer més suportable el temps combaten el silenci compartint històries plenes de tendresa i dolor, bastint un relat coral que gira sempre al voltant de la ciutat que els empresona.

A la secció infantil us presentem el llibre Dones úniques: relats de dones d’aquí que no podràs oblidar, de Montse Barderi. Aquest llibre està protagonitzat per dones d’aquí, dones catalanes d’una forma oberta i plural o simplement perquè tenen una relació important amb aquest territori. Dones d’àmbits diferents (arts, ciència, lletres, esports, activisme…) i de totes les èpoques i condicions.

Aquí us podeu descarregar el full amb les novetats del mes de febrer de 2019.

Spro_3