Nadal a la Cardona

Ara ve Nadal…però l’activitat a la Biblioteca no s’atura!

La bruixa LletjardsEl proper dissabte 24 de desembre a les 12h la Biblioteca acollirà una nova hora del conte en llenguatge de signes on es presentarà el número 12 de la Col·lecció Ginjoler, La bruixa Lletjards.

El conte anirà a càrrec del seu autor Darabuc i comptarà amb la col·laboració de l’il·lustrador Juanolo. Per la interpretació en LSC comptarem amb un representant de la cooperativa Atenció a Persones Sordes i Sordcegues, APSO.

Dimarts 27 de desembre a les 12h tindrà lloc l’hora del conte Em dic Lila, a càrrec de Susana Peix i amb la presència de la Lila.

Em dic LilaLa Lila és una sèrie d’animació que es pot veure actualment al Canal Super 3 de Televisió de Catalunya. La Lila d’una nena de 6 anys que aconsegueix que les coses canviïn al seu gust cada cop que diu “Desitjo…”. El que la Lila aprendrà a cada aventura és que això no vol dir, forçosament, que les coses siguin millors quan un les canvia. A la Lila l’acompanyem els seus pares, la Susanna i el Carles, els avis, l’oncle Antonio, el seu germà adoptiu, el René, i el Víctor, el seu veí i amic.

A continuació es realitzarà la presentació de les col·leccions de contes de les Tres Bessones Un dia molt especial i De gran vull ser.

En un poble de pessebreI ja al 2012, el dimarts 3 de gener a les 18h s’explicarà el conte En un poble de pessebre a càrrec de les seves autores, Núria Mañé i Montse Fransoy.

En finalitzar aprendrem com es fa una figura de pessebre en plastilina. Amb la col·laboració de Publicacions de l’Abadia de Montserrat.

A més a més hem preparat dos exposicions de fons. A la Sala Infantil trobareu tot de contes sobre les tradicions nadalenques i el vestíbul de la Biblioteca una selecció de novetats de novel·la.

Aprofitem per recordar-vos els horaris de les Biblioteques de Vilanova durant aquests dies.

Els dies 24 i 31 de desembre i 5 de gener les biblioteques obriran de les 10 a les 14h. Tarda tancat. La resta de dies no festius, l’horari de les biblioteques serà l’habitual.

Us deixem amb la cançó Penso en tu, que el grup Pastora ha composat per TV3 per felicitar el Nadal.

Súper 8