Activitats al voltant de la figura del pintor Armand Cardona Torrandell

Activitats al voltant de la figura del pintor Armand Cardona Torrandell

La Biblioteca Armand Cardona Torrandell és dipositària del fons patrimonial sobre l’artista i una exposició permanent amb obres de l’autor. Cada mes de novembre la Biblioteca celebra l’aniversari del naixement de l’artista, que va néixer el 30 de novembre, i aquest any ho farà organitzant les següents activitats:

· Dijous 24 de novembre a les 18.30h a la biblioteca Armand Cardona Torrandell. RECITAL POÈTIC: Ferrater l’Albatros. A càrrec del col·lectiu poètic La Lluna en un cove amb la participació especial de Martí Oller. Vindrà el dia més llarg d’algun llarguíssim / estiu. De bon matí, abans que el telèfon / no ens cridi a platja o bosc, ens n’anirem.” Poema titulat El secret publicat a Da nuces Pueris de Gabriel Ferrater. Barcelona 1960. Sense inscripció prèvia. Amb motiu del centenari del naixement de Gabriel Ferrater i pel 94è aniversari del naixement d’Armand Cardona Torrandell. 

aparador cardona 575x1024 - Activitats al voltant de la figura del pintor Armand Cardona Torrandell

· Dimecres 30 de novembre a les 18.30h a la biblioteca Armand Cardona Torrandell. VISITA: La Biblioteca de l’Armand. A càrrec de Bernat Puigdollers, historiador i crític d’art. Una visita guiada a la biblioteca personal del pintor de la Biblioteca. Places limitades. Inscripció prèvia trucant a la Biblioteca o amb el formulari digital. Les places s’adjudicaran per ordre d’inscripció. La inscripció serà confirmada per la Biblioteca. Amb motiu del 94è aniversari del naixement d’Armand Cardona Torrandell. Amb la col·laboració de l’Associació Cultural Armand Cardona Torrandell i l’Associació Amics de la Biblioteca – Museu Víctor Balaguer

Per aquesta activitat podeu realitzar la inscripció al següent Formulari.

En aquest enllaç trobareu tots els llibres i documents sobre el pintor que hi ha a les biblioteques de la Xarxa Municipal de Vilanova i la Geltrú.

J. Walquer