Exposició Connecta’t al Còmic

Connecta’t al CòmicDel 5 al 29 de desembre podreu veure a la Biblioteca l’exposició de vinyetes del guanyador i finalistes de la II Beca Carnet Jove Connecta’t la Còmic.

A la Beca poden optar tots aquells joves creadors entre 16 i 30 anys i que siguin titulars del Carnet Jove de la Generalitat de Catalunya.

Amb una dotació econòmica de 5000 euros, la persona beneficiària de la beca publicarà 11 tires còmiques a la revista Medicampus i 11 tires còmiques a la revista El Jueves, al llarg dels 12 mesos posteriors a la concessió de la mateixa.Exposició Connecta’t al Còmic

Un cop escollits el/la guanyador/a i els/les finalistes, un d’aquests tindrà l’oportunitat d’editar un llibre amb la casa, Ediciones Glénat. El llibre tindrà les característiques següents: 48 pàgines, en blanc i negre o en color i tiratge de 2.000 exemplars. L’autor signarà un contracte d’edició amb l’editorial i rebrà una bestreta de 3.000 euros en concepte de drets d’autor.

El guanyador d’aquesta edició ha estat Wahab Zeghlache Bayot amb la tira còmica Les increïbles aventures de l’home-nen.

Les increïbles aventures de l’home nen

El projecte de la finalista Raquel Córcoles junt amb Marta Rabadán va aconseguir que el seu còmic fos publicat per l’editorial Glénat. Sóc de poble retrata petits aspectes de la vida quotidiana d’una noia de poble que es trasllada a viure a la gran ciutat. Podeu seguir les seves aventures a la gran ciutat al seu web Moderna de pueblo.

Sóc de poble

Gràcies a aquesta convocatòria s’han publicat altres obres d’autors catalans com Zombiosis de Guillem Bayarri i A.L.Llassans, Fills dels ’80 d’Aleix Saló o Sèrie B dels Deamo Bros.

Us deixem amb el vídeo promocional que va fer Aleix Saló, guanyador de l’edició de 2009, del seu segon còmic Españistán.

Súper 8