“Dos ciris al diable” de Laura Gallego

PortadaLa Cat i el seu pare s’aturen a descansar prop d’una àrea de servei. La Cat necessita estirar les cames, menjar una mica i s’allunya del cotxe…quan torna troba el pare estès a terra, mort, enmig d’un bassal de sang. Esverada, li pren l’arma que aquest duia a sobre i fuig. A partir d’aquell moment té un sol objectiu: descobrir qui són els assassins per venjar-se.  La recerca la portarà a llocs tan diferents com Florència, Berlín o Xangai… però la Cat no és una noia corrent. El seu pare era un àngel i va morir víctima de la lluita que, des de temps immemorials, mantenen aquests esperits celestials amb els seus enemics, els dimonis.

En el seu viatge la noia es troba amb l’Angelo que, malgrat el seu nom, no és el que sembla. 

Laura Gallego (Quart de Poblet, 1977) va estudiar Filologia Hispànica. Durant la seva època d’estudiant va escriure la novel·la Finis mundi amb la qual va obtenir el premi Vaixell de Vapor de l’editorial SM.Laura Gallego

Les seves novel·les més conegudes són les trilogies Crónicas de la Torre, i, sobretot Memorias de Idhun. 

Les seves obres s’adrecen sobretot a un públic juvenil i tracta temes de caire fantàstic o de ciència ficció. Dos ciris al diable va ser publicada l’any 2008.

El Club de Lectura per a Nois i Noies de la Biblioteca Armand Cardona comentarem aquest llibre el 24 d’abril a les 17h. Esteu convidats a participar-hi!

Súper 8