El MIL3 encapçala un cap de setmana ple d’activitats

El cap de setmana del 13 de juny ve farcit d’activitats a la biblioteca Armand Cardona Torrandell. Mercat d’Intercanvi de Llibres - 2008

Destaca la tercera edició del Mercat d’Intercanvi de Llibres (MIL3). Aquest tindrà lloc el dissabte, 13 de juny, a partir de les 10 i fins les 14 h. La manera de participar al MIL3 és molt fàcil: si a casa teniu  llibres, cd’s i dvd’s en bon estat i us agradaria canviar per altres documents, només cal portar-los a la biblioteca fins el 13 de juny i us donarem un val. S’estableix un màxim de tres documents aportats per persona. Podeu adreçar-vos el mateix dissabte al punt d’intercanvi que s’organitzarà a la Biblioteca amb el document o documents que vulgueu intercanviar. 

Cal recordar que l’esperit d’aquest acte és l’intercanvi: els llibres i la resta de material que es porti al MIL són per intercanviar, compartir i reutilitzar. No són, en cap cas, documents per llençar o desfer-se’n i per tant, 7a Fira d’Intercanvia de Punts de Llibrel’estat de conservació, contingut, etc. han de ser coherents amb aquesta finalitat. 

El mateix dissabte, entre les 10 i les 14 h, també acollirem la 7a Fira d’Intercanvi de Punts de Llibre, organitzada per l’Associació Punt i Seguit, i que, com cada any, reunirà als aficionats als punts de llibre i permetrà que se’ls puguin intercanviar en una jornada d’allò més distreta. 

El cap de setmana d’activitats a la Biblioteca es veurà completat amb aquestes dues propostes:

el divendres, 12 de juny, a les 19h s’ofereix el taller per adults Elaboració de la biblioteca domèstica, a càrrec de Begoña Aguilera, que ens aportarà pistes per organitzar la nostra biblioteca domèstica amb el mínim esforç.

– el dilluns, 15 de juny, a les 18h presentarem l’hora del conte El pescador de pors, a càrrec de l’autora Pilar Galve. 

Com veieu l’agenda la tenim d’allò més plena, així que ara només falteu vosaltres per gaudir d’un cap de setmana lúdic i ple d’activitats a la Biblioteca. Us esperem!!

Spro_3