Personatges d’estiu II

Hola de nou! Aquí la Mercè Rey retransmetent en directe des de la platgeta, amb un refresc gelat a la mà. Renoi, que bé que s’hi està. Si voleu venir, cap aquí falta gent!!

Us explico: Dilluns dia 1 de juny varem fer una petita reunió extra a la Biblioteca per tal de fer la darrera entrega de deures corregits dels qui encara n’havien seguit fent i per entregar el diploma al Josep, que s’havia quedat sense el seu quan va tenir lloc el comiat oficial del taller. Així que ara ja puc descansar.
Bé, fora bromes i com podeu comprovar, no he pogut resistir-me de penjar una foto de grup. Evidentment, no hi ha tothom, però ja que som tan poquets, estem molt ben avinguts. Es veu, oi?

Els qui vulgueu aparèixer a la fotografia del proper curs, ja sabeu el que heu de fer: apuntar-vos quan surti la convocatòria. Us avisarem, no patiu.

Dit això, a treballar! Avui escriureu un comiat, bo o dolent, tant és. Podeu dir adéu a algú que es jubila o, per exemple, podeu ser vosaltres qui marxeu de creuer perquè us ha tocat la grossa. Impressioneu-nos!


Participants del taller d’Escriptura Creativa

VÍDEO. Susan Boyle, subtitulat.

El vídeo, en aquesta ocasió, està dedicat a la Sònia, que va descobrir aquesta cantant ahir mateix i realment va fer la mateixa cara que fa l’Amanda durant l’actuació. Si encara no coneixeu la Susan Boyle, aquest és el millor moment. I, si us interessa molt, a Internet hi ha penjat molt material sobre ella. Podríem escriure força sobre la seva història.

Podeu veure el vídeo en aquest enllaç:
http://www.youtube.com/watch?v=31yzafJerZk&feature=channel

Com sempre, esperem que feu d’aquest bloc un bocinet del vostre món. Gràcies.

Mercè Rey.
Taller d’escriptura creativa curs 2008-2009.

Morello