Els jurats de la Biblioteca Armand Cardona a Barcelona

El proper dimecres dia 6 de maig, els nens i nenes que han format part del IV Premi Atrapallibes! es desplaçaran cap a Barcelona per tal d’assistir a l’acte de lliurament de diplomes d’aquest concurs. 

El Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil convoca el Premi de Literatura Infantil «Atrapallibres» amb la finalitat d’estimular en els infants la lectura d’imaginació i la biblioteca Armand Cardona hi ha participat com a jurat des que es va iniciar ara fa quatre anys aquest premi.

Votacions AtrapallibresEnguany l’acte de lliurament de diplomes tindrà lloc a la biblioteca Jaume Fuster de Barcelona .El jurat de la biblioteca Armand Cardona ha votat l’obra El taller de les papallones, de Gioconda Belli en la categoria de 9 anys i Estimat Max, de D.J. Lucas en la categoria de 10 anys. 

I dijous dia 7 de maig seran els integrants del jurat del XIII Premi Protagonista Jove els qui assistiran a l’acte de lliurament de diplomes.Aquest concurs manté els mateixos objectius que l’anterior però està adreçat a joves d’entre 13 i 14 anys i d’entre 15 i 16 anys.

Premi Protagonista JoveLa biblioteca Armand Cardona hi participa per quart any consecutiu.Aquest acte tindrà lloc a la Sala d’Actes de l’Ateneu Barcelonès. 

El jurat vilanoví del premi Protagonista Jove ha votat l’obra La frontera negra, de Silvestre Vilaplana en la primera franja d’edat i Viatge a la fi del món, d’Henning Mankell, en la segona franja d’edat.

Spro_3