La desaparición de Sidney Halle

La desaparición de Sidney Hall és una de les novetats de cinema d’aquesta setmana a la Joan Oliva. El projecte dell film, estrenat el 2017, any en què va prendre part a la Secció Oficial del Festival de Sundance, havia estat aturat des de feia bastant de temps. portada La desaparición de Sidney Hall De fet, l’any 2008 els germans Ridley i Tony Scott, a través de la seva productora Scott Free Production, ja contemplaven fer-se’n càrrec. Finalment, el projecte va quedar en un calaix fins que el director Shawn Christensen el va recuperar, fent-se càrrec de la direcció i, parcialment, del guió en col·laboració amb Jason Dolan.

Per a Shawn Christensen, La desaparición de Sidney Hall és el seu segon llargmetratge, després de Before I Disappear (2014) que, en els papers protagonistes, compta amb la presència de Logan Lerman (Percy Jackson y el mar de los monstruos, 2013; Las ventajas de ser un marginado, 2012; Corazones de acero, 2014; Indignación, 2016) i Elle Fanning (Somewhere, 2010; Súper 8, 2011; Mujeres del siglo XX, 2016, La seducción, 2017)

La desaparición de Sidney Hall juga amb tres línies temporals per endinsar-se en la història del jove escriptor Sidney Hall (Logan Lerman). La primera de les etapes vitals que aborda el film té lloc a la seva adolescència quan, encara a l’institut, Sidney Hall publica una novel·la, sobre la mort d’un company, que es converteix en un bestseller i el catapulta a la fama. imatge del filmÉs en aquest moment quan coneix i s’enamora de la Melody (Elle Fanning). A la següent etapa, el film ens presenta un Sidney ja casat i escriptor d’èxit que comença a veure com tot el seu món s’ensorra. Ha publicat una segona novel·la que, tot i l’èxit, no el satistà com a creador i decideix fugir, convertint-se en una mena de nou J.D. Salinger. Un Sidney Hall fugitiu, que ha deixat enrere la seva anterior vida i que es dedica a anar cremant tots els exemplars dels seus llibres allà on els troba, és el nucli de la tercera línia narrativa. Deu anys després de la seva desaparició, un investigador decidirà aclarir què se n’ha fet d’ell.

fotograma de La desaparició de Sidney Halle

Tràiler de la pel·lícula:

DVD

La desaparición de Sidney Halle

Biblioteca Joan Oliva i Milà.

Funny Girl