Guia de Lectures LGTBIQ+ 2021

Guia de Lectures LGTBIQ+ 2021

Com cada 28 de juny, enguany celebrem el Dia Internacional de l’Orgull LGTBIQ+. Per commemorar aquesta efemèride, la Xarxa de Biblioteques Municipals de Vilanova ha preparat una guia de lectura amb les darreres novetats. No deixeu de passar per la Joan Oliva i l’Armand Cardona a fer-hi una ullada i endur-vos en préstec allò que més us agradi!

Coneixements

Cinema

Còmics

Infantil

Novel·la

Poesia

Guia de Lectures LGTBIQ+

A les biblioteques de Vilanova i la Geltrú hem preparat uns aparadors bens macos amb motiu del Dia Internacional de l’Orgull LGTBIQ+. Us hi esperem!

El passat mes de març, amb motiu del Dia Internacional per a la Visibilitat Trans, les biblioteques de Vilanova vam editar una altra guia. Trobareu tota la informació en el nostre blog Llibres i +.

A més a més, a la biblioteca Joan Oliva estem treballant en un nou Centre d’Interès amb tot de material relacionat amb Dones i Feminismes, per una banda, i LGTBIQ+, per una altra. Apropeu-vos a la biblioteca i hi descobrireu tot de llibres, pel·lícules, còmics, novel·les i molt més…

Funny Girl