Compositor del mes de febrer

Compositor del mes de febrer

Aquest febrer la Biblioteca Armand Cardona Torrandell proposa com a compositor del mes a l’autor de música clàssica alemany Félix Mendelssohn. D’aquesta manera la biblioteca dóna a conèixer la música de grans compositors que es poden trobar al fons de les biblioteques públiques.

El compositor

mendelssohn - Compositor del mes de febrer

Félix Mendelssohn va ser un compositor, pianista, organista i director d’orquestra més important del romanticisme musical alemany. Va néixer a Hamburg el 3 de febrer de 1809 i va morir a Leipzing el 4 de novembre de 1847.

Les seves obres més destacades:

1826   El somni d’una nit d’estiu

1833 Les Hèbrides

1833   Simfonia núm 4

1844   Concert per a violí

La xarxa de biblioteques públiques ofereix a les usuàries diferents documents sobre el compositor.

J. Walquer