On ens agradaria anar de viatge?

On anem?

La biblioteca ofereix una guia de lectura on apareixen els títols de les guies de viatge que han arribat com a novetat per aquest estiu.

Oviedo?…, San Petesburgo?…, Rajastán?…, El Caire?…, Alaska?…. És veritat que marxar de vacances viatjant per tot el món és el que desitjaríem tots, però la realitat és una altra. Aquesta guia vol oferir, a part d’un possible destí estival, negocis o treball, la descripció de diferents paisatges, ciutats i països on qui sap podríem anar-hi aviat.

La lectura és una magnífica eina per viatjar sense moure’ns de casa o il·lusionar-se en aquell destí que algun dia podrem visitar. I per què no?, conèixer el proper país o ciutat que marxarem molt aviat, quan ens deixin lliures i agafem les vacances!

Ja s’acosta l’estiu, les vacances, el temps lliure; només ens queda escollir quin viatge ens agradaria fer i començar a planificar-ho…, per aquest any o per quan ens vingui bé fer-ho.

DIGUES LA TEVA

Ara no es tracta si viatgem aquest estiu o si ens quedem a casa, pensem on ens agradaria anar o si hem estat en algun indret que volem recomanar.

 • Quin lloc del món, d’Europa, d’Espanya o Catalunya recomanaríem a altres persones per visitar o anar de vacances aquest estiu?
 • Ens voldríeu explicar la vostra experiència en el país o ciutat que millor record teniu i més us va agradar?
 • Si sou afortunats i marxeu de viatge, ens agradaria conèixer el país o ciutat que aneu a visitar i per quina raó heu escollit aquest destí?

   Botó guia

  Descarrega’t la nostra guia:

  Guies de viatge 2009

  VÍDEO. Platja de sorra negra a Tahití.

  Biblioteca Joan Oliva i Milà.

  Morello