Teràpies naturals

La salut és un afer personal i col·lectiu, una manera de viure, i en molt bona part depèn de cadascú… La bona salut d’avui depèn moltes vegades de la salut que sembrem en els últims anys.

Aquesta inquietud per aconseguir un benestar ha augmentat en els darrers anys i s’ha constatat un canvi de mentalitat més oberta davant les teràpies naturals, així com un increment important del seu coneixement i el seu ús.

Una de les avantatges que estimen els usuaris de les teràpies naturals és que ofereixen un tracte global en la condició humana de la persona i permeten la curació anímica i física de la persona.

Tot i la seva creixent acceptació, a vegades les informacions que en disposem són confuses i existeixen dubtes sobre l’elecció de la teràpia més adequada en cada cas: medicina tradicional xinesa, acupuntura, massatge, homeopatia, fitoteràpia, flors de Bach, etc.

xslide1 - Teràpies naturals xslide2 - Teràpies naturals xslide42 - Teràpies naturals

Josan Ruiz, Director de Cuerpomente

Amb la intenció d’aclarir incerteses, Josan Ruiz, director de la revista Cuerpomente, el proper 11 de juny oferirà una xerrada a la biblioteca per explicar-nos les avantatges d’aquests sistemes de curació, aconsellar-nos com elegir el més adequat en cada un dels casos i com poden complementar la medicina convencional.

Les places són limitades.

DIGUES LA TEVA

  • Creus que les teràpies naturals i les medicines alternatives són realment eficaces?
  • Cal regular els centres i els professionals que actualment apliquen teràpies naturals?
  • Creus que les teràpies naturals s’han d’incorporar en el sistema sanitari?
  • Biblioteca Joan Oliva i Milà.

    sofeita