Personatges V

Vet aquí que un matí volíeu veure la cinquena entrada del Taller d’escriptura creativa de la biblioteca Joan Oliva i Milà… I va resultar que ja hi era!

Bé, com veieu avui, tenim una pintura com a imatge. És un etíop, de la tribu de l’Omo, disfressat per a uns rituals on pinten els seus cossos i els decoren amb motius vegetals (plantes, flors, fruites…). Així que aquesta vegada escriureu lliurement sobre l’Àfrica. És a dir, voldria texts on relacionéssiu la disfressa amb el ritual que preferiu, o, si us agrada més, on expliquéssiu un viatge vostre (real o fictici) a qualsevol país d’aquell continent, o una petita història que s’hi refereixi. O podeu imaginar que hi viviu i expliqueu a la resta com es la vostra vida, o que sou nouvinguts a Catalunya i enyoreu la vostra terra, etc.

Com sempre, podeu inventar tant com vulgueu. A dojo. Us estem esperant.

Etíop

MÉS INFORMACIÓ. Torno al bonic costum d’anomenar enllaços interessants:

– Blog de l’ Elara Elvira, l’artista creadora de la pintura anterior i que paga la pena descobrir:
http://vegetaciones.blogspot.com

– Web que vol unir escriptures i amants de les lletres de tota mena:
http://www.genteloca.com

VÍDEO. De viatge per Etiopía

El vídeo d’avui està relacionat amb la pintura que ens acompanya i que he trobat tafanejant per la web sense rumb fix. És de propaganda d’una empresa de viatges, així que està molt treballat, i m’ha semblat que us pot suggerir idees per al vostre comentari.

Com sempre, esperem que feu d’aquest bloc un bocinet del vostre món. Gràcies.

Mercè Rey.
Taller d’escriptura creativa.

Morello