Trobada dels Clubs de lectura amb l’escriptor Xavier Vernetta

El proper dissabte, dia 27 de juny, el Club de Lectura d’Adults, conduït per Mercè Foradada i el Club de Lectura d’Adolescents, conduït per Óscar Pérez, faran la seva darrera sessió d’aquest curs. Aquesta última trobada, que es farà a la Biblioteca a les 17:00h, comptarà amb l’assistència de l’escriptor Xavier Vernetta.

Dies de pluja - Parlem d’amor - Sense adreça coneguda

Aquests darrers dies els participants dels clubs de lectura estan llegint Dies de pluja i Parlem d’amor i Sense adreça coneguda, respectivament, obres d’en Vernetta i en la darrera jornada podran comentar tots junts les lectures amb el mateix autor.

Xavier VernettaXavier Vernetta i Gallart, neix a Barcelona el 1956 encara que des de fa anys viu i treballa a Vilanova i la Geltrú. És llicenciat en Història Contemporània i en Filologia Catalana per la Universitat de Barcelona. A més, és escriptor, traductor, professor de literatura i crític literari. 

Ha dirigit les col·leccions Petit Esparver, Esparver i Esparver jove per Edicions de la Magrana. Ha publicat diverses novel·les juvenils, entre les quals destaquen Somni de Tànger, Sense adreça coneguda, Jocs de lluna i N, de Néstor. També és autor de contes infantils com Roberluxtina i la reunió de les bruixes i Ara sí que l’he feta bona!. L’any 2003 va obtenir (ex aequo) el Premi de narrativa que atorga la Fundació Enciclopèdia Catalana. L’últim llibre que ha publicat és De què tens por bonica?

L’acte acabarà a la Terrassa dels Llimoners de la mateixa Biblioteca on hi haurà un final de festa distès. 

Durant els mesos de juliol i agost, els Clubs de Lectura cessen les seves activitats. El proper mes de setembre  encetaran una nova temporada on la lectura i el fet de compartir aquesta afició, esdevé d’una manera distesa una experiència absolutament enriquidora.

Institució de les Lletres CatalanesPodeu descarregar-vos la fitxa clicant en el següent enllaç: Dies de pluja i Parlem d’amor

Bloc de Xavier Vernetta

Spro_3