En efectiu o amb targeta? Carles Torrecilla i Jordi Basté

Aviat acabaran les vacances i tornarem a la vida normal amb els seus problemes, sobretot ara que s’iniciarà un nou curs amb totes les despeses que això comporta.

Carles Torrecilla i Jordi Basté

Per un bon començament us recomanem aquest llibre, En efectiu o amb targeta? de Carles Torrecilla, professor de Direcció de Màrqueting d’Esade, i Jordi Basté, director del programa El Mon a RAC1.

En efectiu o amb targeta?Un economista a qui li agrada parlar i un periodista que s’interessa per l’economia dialoguen a sobre el dia a dia de les nostres butxaques. Des d’un punt de vista terrenal i amb un estil directe i optimista, els dos autors comparteixen opinions sobre el que realment preocupa la gent: la despesa diària, el consum habitual, la factura domèstica, la pujada de gener, i molt més, amb l’objectiu d’ajudar-nos a estalviar i consumir millor.

Quant costa tenir un fill? Què hem de tenir en compte en fer la compra al supermercat? Quant costa el manteniment del cotxe? És millor pagar amb targeta o en efectiu? ¿Comprar pis o llogar? Què podem fer amb els estalvis? Quin és el consum i el preu real dels diferents subministraments de la llar?

Un llibre que ofereix criteris de consum alternatius als habituals per optimitzar recursos i estalviar, amb curiositats, dades, idees, reflexions i anècdotes verídiques sobre l’economia diària.

Un diàleg revelador i sorprenent analitzant la conducta dels consumidors i els seus problemes per arribar a final de mes, i ens dóna un grapat de consells pràctics per fer la crisi més passadora.

Biblioteca Joan Oliva i Milà.

sofeita