Sarah Lark, Hacia los mares de la libertad

Hacia los mares de la libertad és una de les novetats que tenim exposades a la Joan Oliva aquesta setmana i que, a partir de dissabte, estarà disponible per agafar en préstec.

Sarah LarkSarah Lark, autora d’aquesta novel·la, és des de fa una anys garantia d’èxit amb tot allò que publica. Nascuda l’any 1958 a Alemanya, el seu nom real és Christiane Gohl, encara que fa servir més d’un pseudònim per signar les seves obres. Com a Elisabeth Rotenberg (i amb el seu nom de veritat) ha publicat més de 150 llibres de cavalls, una de les seves grans passions. Com a Sarah Lark i com a Ricarda Jordan signa habitualment les seves novel·les.

Es va formar en el camp de l’educació i ha treballat com a periodista i com a guia turística. Aquesta darrera activitat professional va fer que conegués Nova Zelanda, on anys després localitzaria les novel·les que li han donat fama mundial. Actualment viu a Almeria envoltada de cavalls que ha anat recollint i als quals dedica gran part dels seus temps.

Cap del centenar de llibres sobre cavalls que ha escrit ha tingut l’èxit de les novel·les que ha signat sota el nom de Sarah Lark. Aquestes han estat traduïdes a molts idiomes, n’ha venut milions d’exemplars i han contribuït notablement al boom del gènere Landscape.

Fonamentalment, el gènere Landscape es caracteritza per estar protagonitzat per un personatge femení que viatja a un lloc exòtic i per barrejar aventura, trets històrics i amor. A més a més es tracta de novel·les de fàcil lectura, amb una extensió considerable i que, en molts casos, són obra d’autores alemanyes.

El gènere Landscape, de la mà de Sarah Lark, va començar amb la sèrie “Trilogia dels Maoris” formada pels títols: En el país de la nube blanca, La canción de los maoríes y El grito de la tierra (totes elles ambientades a Nova Zelanda).

en-el-pais-de-la-nube-blanca la-cancion-de-los-maories- el-grito-de-la-tierra

Va continuar l’èxit amb la sèrie del “Carib” formada per La isla de las mil Fuentes y Las olas del destino (ambientades a Jamaica).

la-isla-de-las-mil-fuentes las_olas_del_destino

Ara l’autora torna a Nova Zelanda amb el primer dels títols de la següent sèrie “Trilogia Kauri”: Hacia los mares de la libertad. Amb aquesta novel·la recupera l’esperit de la “Trilogia dels Maoris” amb protagonistes irlandesos que tenen com a destí Austràlia i Nova Zelanda.

Hacia-los-Mares-de-la-Libertad

Us deixem amb un vídeo de l’autora:

http://vimeo.com/64584161

Llibres

Sarah Lark a les biblioteques de VNG.

Ricarda Jordan a la xarxa de biblioteques municipals.

Christiane Gohl a la xarxa de biblioteques municipals.

Biblioteca Joan Oliva i Milà.

Funny Girl