Nuestra Señora de la Esperanza, David Monthiel

Nuestra Señora de la Esperanza, David Monthiel

El detectiu Pepe Carvalho viu, és gadità i es diu Rafael Bechiarelli

nuestra señora de la esperanza David MonthielL’escriptor gadità David Monthiel i la seva novel·la Nuestra Señora de la Esperanza ha estat el darrer guanyador del Premi Internacional de Novel·la Negra L’H Confidencial. El premi li va ser lliurat el passat 19 d’octubre a la Biblioteca La Bòbila de l’Hospitalet de LLobregat, que és qui promou aquest guardó literari que ja va per la tretzena edició.

El jurat del premi ha valorat, a l’hora d’atorgar el guardó, el rerefons de la novel·la, els personatges, el fet que sigui Cadis el lloc triat per a la trama -ja que és una ciutat poc present en la novel·la negra- i logo blog genere negre_AMB LLETRESl’homenatge que l’autor ha volgut fer a Manuel Vázquez Montalbán a través del detectiu Rafael Bechiarelli, el “Pepe Carvalho gadità”.

Nuestra Señora de la Esperanza és el tercer dels llibres protagonitzats pel detectiu Rafael Bechiarelli després de Carne de Carnaval i Las niñas de Cádiz. En aquesta ocasió, el detectiu privat rep l’encàrrec d’investigar la mort violenta del regidor d’habitatge de l’Ajuntament de Cadis. La seva alcaldessa, Esther Amberes, al capavant de l’ajuntament del canvi, és qui posa en mans de Bechiarelli la investigació, que comptarà amb l’ajut de Roberto Bocalandro i Juanelo.

4739

David Monthiel coneix molt bé Cadis i amb la seva novel·la ha fet un retrat minuciós de la ciutat, essent fidel fins i tot a l’accent gadità d’alguns dels personatges. La novel·la, seguint la tradició del gènere negre, fa una punyent crítica social i política, farcida de conspiracions polítiques, guerra bruta, rumors i escàndols municipals.

nuestra señora de la esperanza_rodonaPrimeres pàgines.

Ja podeu reservar Nuestra Señora de la Esperanza a la Biblioteca Joan Oliva i Milà.

LlibresTots els guanyadors del premi L’H Confidencial a les biblioteques de VNG:

Biblioteca Joan Oliva i Milà.

Logo Generalitat

Funny Girl