Exposició: XXVI Concurs de fotografia dels Parcs

Exposició: XXVI Concurs de fotografia dels Parcs

La biblioteca Joan Oliva i Milà acull l’exposició: XXVI Concurs de fotografia dels Parcs del Garraf, d’Olèrdola i del Foix des del 21 de setembre al 15 d’octubre de 2021.

Una de les moltes activitats que els Parcs Naturals proposen dins del programa Viu el Parc és aquest concurs de fotografia. Sembla mentida, però el temps vola, i tant que vola!, que l’any passat es va arribar a la vint-i-sisena edició. Un concurs que ja s’ha ben consolidat!

A partir del 21 de setembre podeu passar per la biblioteca a veure les distintes fotografies que formen part d’aquesta exposició.

Exposició page 0001 724x1024 - Exposició: XXVI Concurs de fotografia dels Parcs

Les fotos guanyadores d’aquesta última edició les podeu veure ací.

Els parcs del Garraf, d’Olèrdola i del Foix contenen una gran varietat de fauna i flora com també contrastos, colors, llums, sòls… El del Garraf és conegut pels relleus baixos i els seus cims arrodonits, amb unes valls profundes i escarpades vessants, i amb les parets rocalloses i de color gris-blanquinós. El d’Olèrdola no difereix gaire del del Garraf. El del Foix destaca per les escarpades penyes clivellades de balmes i coves, algunes amb un passat històric important. En aquest, però, s’hi afegeix el Pantà de Foix, presa que configura una visió espectacular del castell del Castellet reflectit a les seves aigües.

Totes aquestes característiques afavoreixen que els fotògrafs copsin imatges que meravellen a tothom que visita la zona.

Altres parcs que participen en el programa Viu el parc

El programa Viu el parc es desenvolupa també als parcs de Sant Llorenç del Munt i l’Obac, Montseny, Montnegre i el Corredor, Castell de Montesquiu, Serralada de Marina, Serralada Litoral i Guilleries-Savassona.

Finalment, destigem que gaudiu de la visita a l’ exposició: XXVI Concurs de fotografia dels Parcs del Garraf, d’Olèrdola i del Foix!!

Exposició fotogràfica Viu el Parc - Exposició: XXVI Concurs de fotografia dels Parcs

Goldfinch