Donatiu al Racó Ciclista

Donatiu al Racó Ciclista

El fons especial dedicat al ciclisme creix en 18 exemplars.

El Racó ciclista, el fons de la biblioteca Armand Cardona especialitzat en ciclisme, ha posat a disposició de tots els usuaris 18 llibres de rutes en BTT per Catalunya. Procedeixen d’un donatiu que ens ha fet arribar en Rubén Peris, President de la Volta Ciclista a Catalunya.

btt1 - Donatiu al Racó Ciclista

La majoria d’aquests llibres formen part de la col·lecció Azimut, editats per l’editorial Cossetània ara fa uns anys. Són llibres que presenten nombroses rutes en BTT, amb diversos graus de dificultat, per comarques i terres dels Països Catalans, com ara: la Matarranya, els Ports, el Segrià, Osona, la Noguera, la Franja, la vall de Tuixent i La Vansa o el Pirineu català.

btt2 - Donatiu al Racó Ciclista

Poc a poc el Racó ciclista va creixent i fent-se gran, gràcies a les compres que fem des de la mateixa biblioteca de les novetats del món ciclista, però també gràcies a petits donatius com aquest.

J. Walquer