Novetats de llibres i guies de viatges

Novetats de llibres i guies de viatges

Aquest any la biblioteca Armand Cardona també us ofereix novetats en guies i llibres de viatges que ja trobareu disponibles, o en podreu fer la vostra reserva.

tot - Novetats de llibres i guies de viatges

Novetats dels Països Catalans

Pel que fa al nostre país, a banda d’una guia d’Andorra i una altra del Baix Empordà, us proposem tot un seguit de llibres temàtics per gaudir dels pirineus: Les Valls d’Àneu: 25 indrets turístics i monumentals, Lagos del Parque Natural del Alt Pirineu: excursiones a 64 lagos, El Pirineu insòlit: 50 llocs on perdre’s, i Estanys de la Catalunya Nord: 20 excursions per a totes les edats.

catunya - Novetats de llibres i guies de viatges

També trobareu una guia de Pobles emmurallats de Catalunya, una Pels camins del romànic: 25 rutes per Catalunya. Per finalitzar la selecció, 50 escapades en família a indrets naturals a prop de Barcelona.

Resta de l’estat i Europa

De la resta de l’estat, us proposem dues guies noves, una d’Ávila i l’altre de Segovia.

mon - Novetats de llibres i guies de viatges

Si heu de voltar pel continent, tenim com a novetats una guia d’Alemania: experiencias y lugares auténticos, una nova En ruta por Normandía y las playas del día D. També trobareu l’última edició de la guia per Bélgica y Luxemburgo. Si heu d’anar a alguna illa mediterrània, us proposem Malta y Gozo.

Pel que fa a la Gran Bretanya, tenim noves guies d’Edimburgo, d’Escocia, de Londres, d’Oxford y los Cotswolds: lo mejor, vida local. Finalment, la guia pràctica de Bath, Brístol y el suroeste de Inglaterra.

Temàtics i la resta del Món

autocaravanes i trens - Novetats de llibres i guies de viatges

De llibres temàtics, no us perdeu Trenes por el mundo. I el que sembla que serà la forma de gaudir les vacances més demanada d’aquest estiu, Las Mejores rutas en autocaravana por Europa.

Finalment, pels més agosarats, guies per anar a Mexico, a Bolivia i a l’Azerbaiyán.

Bon estiu i gaudiu de les novetats en guies i llibres de viatges!

J. Walquer