Novetats ben engrescadores per a les criatures!

Novetats ben engrescadores per a les criatures!

Continuem amb novetats ben engrescadores per a les criatures! De segur que t’entusiasmen!

LA BEA BALLA

Luciano Lozano

I1

Coberta: La Bea balla
Coberta: La Bea balla

La Bea és una nena inquieta a qui no agrada massa estudiar i menys quan es parla de matemàtiques. El problema principal de la Bea és que no aconsegueix concentrar-se a classe, és com si el seu cap estigués sempre en un altre lloc.

Els seus pares i també els seus mestres estan molt preocupats per ella. La seva mare la porta al metge i del metge al psicòleg a veure si aconsegueixen trobar el que li passa.

Però a la Bea no li passa res de res!! El psicòleg descobreix que la nena té una grandíssima afició que fa que tot el dia hi pensi. A la Bea, el que li agrada més i més és ballar!!

Després d’aquest descobriment, els seus pares prendran una gran decisió que canviarà la vida de la petita per sempre.

En aquest àlbum l’autor ens relata una bonica història que ens fa veure que cadascú de nosaltres és diferent, té els seus propis interessos i les seves maneres de fer.  Alhora que els pares hem de saber veure les qualitats i fortaleses dels nostres fills, encara que s’allunyin de les establertes com “normals”. Els hem d’ajudar a creure en ells mateixos.

En conclusió, hem de respectar la diversitat i la lliure elecció de cadascú per viure com desitja.

HARRY & EL MARRAC : UNA MISSIÓ MÍTICA

Fermin Solis

I2

Coneixes en Harry i el Marrac?

Coberta: Harry & Marrac
Coberta: Harry & Marrac

Ells són els protagonistes d’una col·lecció de llibres d’aventures ambientada al món de la mitologia i carregades de molt i molt d’humor.

El Harry és un ciclop. És a dir…en Harry només té un ull. El seu amic és el Marrac, important, no és la seva mascota i descendeix dels grans dracs de l’antiguitat i també dels grans marrans.

Tots dos viuen a l’illa de Colossa, un lloc ple de criatures mitilògiques on anant cap a l’escola et pots creuar amb déus, centaures o minotaures.

Però aquest llibre tracta del que NO trobren… els acompanyeu en aquesta aventura a trobar el gran tresor del seu avi viking ?

Sort!

EL MEU PRIMER HORTET

Emmanuelle Kécir-lepetit

CONEIXEMENTS

Coberta: El meu primer hortet
Coberta: El meu primer hortet

Fins fa pocs anys tenir un hortet semblava una cosa de camps, de pagès…havies de saber què s’ha de fer, tenir temps i un tros de terra més o menys gran.

Però d’un temps cap aquí això sembla que està canviant, cada vegada hi ha més famílies que tenen un hort al jardí, a la terrassa o fins i tot al balcó.

Aquest llibre és una molt bona guia on trobareu un munt de trucs i consells explicats de manera visual i didàctica per crear  i també gaudir del vostre primer hort.

A més a més també hi trobareu una guia d’observació per aprendre a triar els fruits i les verdures fàcils de cultivar i com relacionar les plantes per atreure les bestioles beneficioses per al jardí i allunyar els paràsits.

EXPLOREM GIRONA! I EXPLOREM LLEIDA! DESCOBRIU LA CIUTAT EN FAMÍLIA.

Lourdes Campuzano. Carles Arbat (il.lustracions)

Coberta: Explorem Girona
Coberta: Explorem Girona

Per acabar, l’editorial Mediterrània ens descobreix unes guies de viatge diferents i divertides per a tota la família. Comencem per aquestes dues capitals de província: en primer lloc, Girona i seguim amb Lleida.

Les guies us proposen recórrer i explorar les ciutats com no hauríeu imaginat mai, amb un munt de rutes, activitats i jocs.

Per concloure: 30 missions i enigmes diferents per resoldre. Seguiu les rutes, escanegeu els codis QR i descobriu els secrets d’aquestes dues ciutats. Sumeu punts i aconseguireu un diploma de súper exploradors!

Coberta: Explorem Lleida
Coberta: Explorem Lleida

Desitgem que aquestes novetats per a les criatures et siguin realment ben engrescadores!

Goldfinch