Lectures en veu alta per a persones amb discapacitat visual…i més.

Lectures en veu alta per a persones amb discapacitat visual…i més.

La biblioteca Armand Cardona Torrandell organitza, amb la col·laboració de la delegació de la ONCE a Vilanova i la Geltrú, un Grup de Lectura en Veu Alta per a Persones amb Discapacitat Visual, que consisteix en una sessió mensual en què una persona col·laboradora de les biblioteques llegeix als participant en veu alta una narració.

coberta breve historia del mundo 1 - Lectures en veu alta per a persones amb discapacitat visual...i més.

Aquest dissabte, 4 d’abril, estava previst que l’actriu Núria Valls, usuària i col·laboradora de les biblioteques, vingués a fer la seva lectura. A causa de la situació de crisi que estem passant, no podrem fer la sessió.

Però la Núria Valls ens ha gravat en àudio la seva lectura i estem en disposició de oferir-vos-el. Moltes gràcies, Núria!

Concretament, la Núria us llegirà “Breve historia del mundo“, d’Ernest H. Gombrich.

Gaudiu de la narració de la Núria Valls:

Núria Valls llegeix Breve Historia del mundo

A continuació, podeu consultar la disponibilitat del llibre en el catàleg de les biblioteques i també en format digital a eBiblio.

Aquest dissabte, també hi havia prevista una nova edició dels Vermuts Musicals, a la terrassa dels Llimoners de la biblioteca Armand Cardona.

imatge grup musical threefusio - Lectures en veu alta per a persones amb discapacitat visual...i més.

Tot i la impossibilitat de dur a terme l’activitat musical a càrrec del grup Triñaki, us facilitem a continuació la relació de temes que el grup format per Ramon Chacón León, guitarra, Pepe Martínez, bateria, i Iñaki Ramos Ruiz de Castañeda, baix, tenien previst d’interpretar.

Feu clic aquí per gaudir del repertori musical

Funny Girl