El Club de Lectura Llibr@venturers recomana…(II)

El Club de Lectura Llibr@venturers recomana…(II)

Continuem amb les lectures recomanades des del Club de Lectura Llibr@venturers. Si tens entre 10 i 12 anys, vols llegir i ja has devorat tots els llibres que tens a casa, recorda que a através d’eBiblio pots accedir a contingut digital.

Prohibido leer a Lewis Carroll. Diego Arboleda

Coberta del llibre Prohibido leer a Lewis Carroll

L’ Eugéne Chignon és la jove institutriu francesa que viatja fins a Nova York per fer-se càrrec de l’Alice, la filla d’un ric matrimoni.

La família Welrush  ésd’allò més peculiar i l’Alice, la nena de qui s’ha de fer càrrec la senyoreta Chignon, és una rèplica gairebé exacte de l’Alícia del llibre escrit per Lewis Carroll.

Un llibre amb què us fareu un fart de riure, il·lustrat magistralment per Raúl Sagospe.

El noi del vestit. David Walliams

Coberta del llibre El noi del vestit

L’escriptor David Walliams va debutar amb La increïble història de…El noi del vestit i no podia estrenar-se amb més d’èxit.

A l’autor súpervendes, se l’ha comparat amb Roald Dahl i des de la publicació de El noi del vestit ja ha publicat un bon grapat de títols més.

En Dennis és el protagonista absolut d’aquesta història. Un noi ben especial que conviu únicament amb el seu pare i el seu germà, des de la marxa de la seva mare, i que trobarà gràcies a la Lisa el bri d’aire fresc que li feia falta.

Escarlatina, la cuinera difunta. Ledicia Costas

Coberta del llibre Escarlatina la cuinera difunta

Amb Escarlatina, la cuinera difunta vam posar punt i final al club de lectura Llibr@venturers el passat curs. I no vam poder triar una lectura més plena d’aventures per acomiadar-nos fins al curs vinent. Aventures i receptes, perquè el llibre de l’autora Ledicia Costas és plena de receptes ben bones, com ara, Magdalenes casolanes per llepar-se’n els ditsCookies de xocolata mida XXLFlam de xocolata o Ratatouille.

I és que el protagonista, en Ramon, és un apassionat de la cuina que rebrà per al seu aniversari un curs de cuina ben especial que el portarà fins a l’Inframundo.

Escarlatina, la cuinera difunta va ser guardonat amb el Premio Nacional de Literatura Infantil y Juvenil i us el recomanem sense cap mena de dubte!

Un noi anomenat Nadal. Matt Haig

Coberta del llibre Un no anomenat Nadal

I per concloure aquest seguit de recomanacions que us fem arribar des del club de lectura Llibr@venturers, us suggerim Un noi anomenat Nadal de Matt Haig.

Especialment recomanat per a tots els que creieu en la màgia, Un noi anomenat Nadal és un llibre farcit d’aventures protagonitzat pel Nikolàs . El jove protagonista recorrerà tot Finlàndia, coneixerà un grapat de personatges fantàstics i, en concloure la seva travessia, no-res tornarà a ser igual ni per a ell ni a per a nosaltres…

Funny Girl