El prestatge virtual ‘Món laboral’

bibliotecavirtualLa Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona ofereix mitjançant la seva web, la BibliotecaVirtual, l’accés als Prestatges virtuals. Aquests ofereixen tot un seguit de recursos (seleccions de webs, guies de lectura, activitats, recomanacions i novetats documentals, bases de dades, enquestes i concursos…) sobre diferents matèries d’interès pels usuaris.

Entre els diferents prestatges trobem el que porta per nom Món laboral i que reuneix tots els recursos relacionats amb aquesta temàtica. Té per objectiu l’orientació en un món complex, ple de camins amb múltiples bifurcacions a cada pas, a través de tot un seguit de recursos actualitzats.

En aquest espai tenen un lloc destacat dos blocs relacionats amb l’actualitat: Notícies, que recull les principals notícies que van apareixent en relació a la cerca de feina, emprenedoria, etc. i en el que podem trobar des de informació de jornades, fins l’actualització d’algunes lleis, passant per informació de tallers i nous recursos; Els bibliotecaris recomanen, que tal i com el seu nom indica recull les recomanacions que els professionals de la informació fan dels principals documents que veuen la llum en un mercat cada vegada més a l’alça.

Món laboral

A continuació trobem un espai/miscel·lània que recull diferents aspectes generals relacionats amb l’activitat de les biblioteques i on podem trobar informació sobre els diferents Fons especials que tenen aquestes, Guies de lectura, Bases de dades, l’Agenda (amb activitats que hi tenen relació) i els Avantatges que el carnet de les biblioteques ofereix als usuaris.

Per últim, però no per això menys important, hi ha una selecció de recursos web que s’han distribuït per àmbits temàtics:

logos

Conté, amb un especial valor afegit, els enllaços als documents que es troben al catàleg i que també tenen relació amb la matèria triada.

Podeu consultar la resta de prestatges virtuals en el següent enllaç: Prestatges virtuals

Spro_3