Empleo 3.0: encuentra trabajo con Internet y las redes sociales

Món laboralEntre les novetats que presentem aquesta setmana a la biblioteca Armand Cardona es troba aquest document que formarà part del fons especial Món laboral, present a les dues biblioteques de la ciutat i que inclou tots els documents relacionats amb la cerca de feina, emprenedoria, coaching, oposicions, etc.
Empleo 3.0, escrit per Luz Martín Rodríguez i editat per Oberon, incideix en la importància que actualment té la xarxa d’internet i, especialment, les xarxes socials a l’hora d’obrir el ventall de possibilitats de trobar feina i acabar amb èxit aquest dificultós camí.

Empleo 3.0El llibre presenta, de forma pràctica i senzilla, les tècniques i estratègies amb les que es relacionen reclutadors i empreses amb els potencials candidats. S’ensenya com utilitzar adequadament el perfil i la reputació en línia perquè al final sigui el treball el que trobi al cercador de feina. Com posicionar la vessant més professional dels candidats per tal de destacar i afavorir la troballa d’oportunitats laborals, com utilitzar tècniques de networking com element clau per a l’èxit professional,… i tot complementat amb una guia de portals que us permetran promocionar el vostre perfil entre els headhunters que seleccionen als candidats, així com de webs on es publiquen diàriament ofertes de feina adreçades a diferents perfils professionals.

Luz Martín Rodríguez és Diplomada en Direcció d’Empreses Turístiques per la Universitat d’Oviedo, amb un màster en Creació i Direcció d’Empreses per la EOI de Madrid i en Direcció de Comunicació i Noves Tecnologies.
Community Manager des del 2009, ha gestionat més de 100 identitats digitals i desenvolupat estratègies de màrqueting en xarxes socials com Facebook, Twitter, Tuenti, YouTube, Flickr, Pinterest, Google+, Linkedin, etc. per empreses i institucions públiques, a més de ser fundadora del blog Esencia turística.

A les biblioteques municipals de la ciutat podeu trobar altres llibres sobre la matèria als següents enllaços:

Us deixem amb els consells pràctics de l’autora al programa L’aventura del saber de La2:

Spro_3